9.13.2012

AMI - TRUMPET LIGHTS (OFFICIAL VIDEO HD)

Acesta este primul meu videoclip muzical. 
Am avut bucuria si privilegiul de realiza acest video pentru o piesa foarte frumoasa, diferita de marea majoritate si interpretata de AMI, o fata foarte talentata si extrem de senzuala. 
AMI are acel farmec aparte cu care reuseste sa impresioneze atat vizual dar si auditiv. 
Am primit cu interes propunerea de a realiza acest videoclip din partea lui David Deejay, cel care a compus piesa TRUMPET LIGHTS si deasemenea am avut sprijinul total al celor de la MediaPro Music pentru realizarea acestuia. 
Piesa este relativ recent lansata insa a prins foarte bine atat in cluburi cat si pe radio. Inca o dovada ca publicul din Romania este deschis si catre alte genuri muzicale decat cele super consumate deja. 
Referitor la clip, nu am dorit ceva extraordinar, iesit din comun. Povestea este simpla: un club, tineri care danseaza si se simt bine, la un moment dat o fata necunoscuta urca pe scena si interpreteaza o piesa care din primele acorduri capteaza intreaga atentie si toti cei prezenti impartasesc aceeasi chimie. Indiferent ca e vorba despre melancolie sau senzualitate, cei din club se regasesc total in ritmul si versurile piesei TRUMPET LIGHTS. Aparitia rapperului GLANCE creste pulsul si incita si mai mult la o noapte plina de feeling. In acest scenariu AMI nu epateaza cu nimic, arata o oarecare timiditate insa zambetul ei tradeaza bucuria faptului ca piesa este cu adevarat senzationala si ca cei prezenti in club traiesc la maxim acele 3 minute de glorie ale ei pe scena. 
Chiar daca inregistrarea a fost realizata digital, am dorit un produs final care sa arate foarte analogic, foarte "film-like". Per ansamblu atmosfera generala a acestui clip a fost menita sa transpuna privitorul pe acordurile piesei TRUMPET LIGHTS intr-un film placut, senzual, deloc opulent.
Sper ca publicul sa inteleaga atat viziunea cat si realizarea acestui clip si sa se bucure auditiv de o piesa foarte frumoasa interpretata de o fata cu o voce superba, fara fite de vedeta si extrem de naturala si senzuala.

Ladies and gents, meet: AMI !

3 comments:

 1. Felicitari!
  Un videoclip destul de bun pentru inceput.Succes in continuare.

  ReplyDelete
 2. In primul rand sunt socat de cat de frumoasa e ...
  In al doilea rand,felicitari :D

  ReplyDelete
 3. Bun clip de inceput... sper sa ajungi la aceeasi calitate pe care o au si pozele tale... Bafta. ;)

  ReplyDelete